Wandel Ommetjes IVN

In Orden hebben we 3 fraaie wandelroutes van het IVN, de zogenaamde ‘ommetjes’:

  1. Spreng en Park. IVN Apeldoorn heeft in en rondom het Sprengenpark een wandelroute uitgezet met veel interessante wetenswaardigheden. Start: kruising J.F. Kennedylaan en Sprengenparklaan. Lengte 1,8 km
  2. Orden, rondom de Orderbeek. Dit is een bijzondere beek waar veel historie van Orden mee verbonden is. Start: +Punt Orden hoek Laan van Orden / Germanenlaan. Lengte 3,5 km
  3. Orderbos, rondom de sport. Dit is een wandeling langs de “rand van de stad”. Beeldbepalend zijn een grote kazerne, een sportcomplex en de Veluwse bossen. Startpunt: hoofdingang van de Koning Willem III kazerne, Sportlaan. Lengte 2,5 km

Leer uw wijk beter te kennen door deze wandelroutes eens te lopen!

Via www.ivn.nl/apeldoorn kunt u de routes downloaden.