Grote buurtpicknick Berg en Bos zondag 14 september

De wijkraden Brink en Orden en de Sprengen, de wijkvereniging Berg en Bos hebben samen met Accres, de beheerder van park Berg & Bos en Stimenz de welzijnsorganisatie het initiatief genomen om onze ‘achtertuin’ te gebruiken om elkaar te ontmoeten.

Wij organiseren daarvoor een Buurtpicknick in het stadspark. We nodigen jong en oud uit om met een picknickmand, een kleedje en een vrolijk humeur op 14 september vanaf 12.00 uur naar de speelweide te komen. Wij zorgen voor leuke activiteiten en wandelingen met de boswachter, misschien zijn er zangers en muzikanten die zich spontaan geroepen voelen om wat akoestisch te laten horen, wie weet is het leuk om wat van het
meegebrachte lekkers te ruilen of te delen. Wij hopen u, de buren en bewoners naast Stadspark Berg en Bos, graag te ontmoeten op 14 september tussen 12.00 en 16.00 uur op de Speelweide in Berg en Bos.Voor informatie of het melden van activiteiten kunt u contact opnemen met: Bob van Dongen tel. 06 2258 6251 of bob51@upcmail.nl

poster buurtpicknick A2 resized