Verzoek van “De Stem van Orden”

Beste bewoner van Orden en omgeving,

Allereerst willen wij u bedanken voor de vele positieve reacties op onze vorige nieuwsbrief!

De trein bestuurt door de burgemeester dendert door met aan boord zijn projectgroep en het COA om af te koersen op een definitieve keuze voor één of mogelijk twee locaties voor een AZC met 600 tot 800 asielzoekers. De kans dat locatie De Kleiberg dat wordt is zeer groot en in april wordt dat bepaald. Dit is dus over enkele weken al!

De burgemeester heeft gedurende het proces geregeld geroepen dat drie partijen daar een rol in spelen, te weten: B & W, het COA en de bewoners. Echter die laatste partij, de bewoners, worden daar niet in gehoord!

Als dat initiatief niet van de gemeente komt, dan maar vanuit de bewoners zelf. Wij hebben ons sterk gemaakt om een peiling te houden onder de bewoners, en hebben voor u als belanghebbende een uitgebreide digitale enquête opgesteld. Deze kunt u eenvoudig invullen door de volgende link aan te klikken.

https://nl.surveymonkey.com/s/PeilingAZCopKleiberg

Wij willen u graag op de noodzaak van deze peiling wijzen. Het is niet 5 voor 12, maar 1 voor 12. Het invullen van de enquête kost u 15 minuten van uw tijd. Meerdere personen in een huishouden kunnen de enquête invullen. Ook uw buurman of buurvrouw die nog niet is aangemeld, door deze link door te mailen. Vult u s.v.p. de enquête volledig in.

Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw moeite, maar bovenal door uw mening te laten gelden!
Uiteraard zullen we u op de hoogte houden van de uitkomsten.

Met vriendelijke groeten,
De Stem van Orden