Mogen wij even aan u voorstellen: Jancko Rijpma.

Jancko is kandidaat bestuurslid van de wijkraad en wordt op de Algemene Ledenvergadering van 15 april aan de wijkbewoners voorgedragen.

2015-04-09  Jancko Rijpma

Met ons gezin zijn wij precies een jaar geleden in Apeldoorn komen wonen aan de Chamavenlaan. Hiervoor heb ik 20 jaar in Delft gewoond, en kort hebben we ook nog even Enschede aangedaan. Maar wat zijn we nu mooi terecht gekomen! Een leuk huis (nog lang niet klaar) en een prachtige buurt. Hier willen we graag onze kinderen laten opgroeien. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering in je woonomgeving, of in elk geval is het nodig om op te letten dat het woongenot niet minder wordt. Dat was in Delft zo, en dat zal hier niet anders zijn.

Intussen ben ik 43 jaar jong en op dit moment zonder werk. Dat wil bepaald niet zeggen dat mijn dagen niet gevuld zijn, want met twee kleine kinderen kom je al snel handen en tijd tekort.

De commissie verkeer heeft mijn bijzondere interesse vanuit mijn studie technische bestuurskunde in Delft. Maar ook omdat verkeer en vervoer voor mij belangrijk zijn, en veiligheid en woongenot een directe afgeleide zijn. Door de wijkraad en mijn voorgangers bij de commissie verkeer is door de jaren heen al ongelofelijk veel werk verzet. Ik hoop daar de komende jaren ook een bijdrage aan te leveren: in principe coöperatief maar ook kritisch.