Als Zorgboerderij de Wenum Hoeve stellen wij ons graag aan u voor.

Zorgboerderij de Wenum Hoeve is een plek die werk biedt aan mensen die door hun beperking een zinvolle  dag invulling zoeken of een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Bij ons kunnen ze terecht in de functie van hulpboer. Afhankelijk van de hulpvraag worden onze hulpboeren ingezet bij de verschillende werkzaamheden. In de stal, op het erf in onze keuken of vanaf het voorjaar als gastheer/vrouw in onze nieuwe theeschenkerij/streekwinkel. Met onze kennis en ervaring leiden en begeleiden wij de hulpboeren binnen een bedrijfsmatige sfeer.
Als zorgboerderij de Wenum Hoeve vallen we onder de overkoepelende organisatie Coöperatie Boer en Zorg.
Wij bieden dagbestedingsplaatsen, re-integratie trajecten, Iro-trajecten  en we werken veel samen met vrijwilligers.

Gert-Jan & Hanneke Wensink
Wenum Hoeve
Zorgboerderij & Jongveeopfokbedrijf
Wenumsedwarsweg 99
7345 AS Wenum-Wiesel
T:  +31 (0)55 3121480
M: +31 (0)6 18934832
info@wenumhoeve.nl
www.wenumhoeve.nl