Ontmoet elkaar in wijkcentrum Orca

In de wijkcentra van Accres zijn er zalen beschikbaar voor activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud. Wij ontwikkelen een programma met activiteiten voor ieder wijkcentrum. Op deze manier kunnen de bewoners uit de wijk regelmatig meedoen aan leuke activiteiten in een bruisend wijkcentrum. Onze sociaal beheerder Ingvild Lith geeft aan “Ik heb er heel veel zin in om met elkaar een mooie programmering te ontwikkelen en dit te begeleiden. We willen de bewoners van de wijk graag iets passends bieden.”

Ook in wijkcentrum Orca in Orden gaan we een mooie programmering ontwikkelen!

Om de behoefte van de wijkbewoners beter in beeld te krijgen hebben wij een kleine enquête ontwikkeld, u kunt deze invullen via de link www.accres.nl/onderzoek

orka -1

Diverse activiteiten

Lijkt het u leuk om samen met de mensen uit uw wijk een activiteit op te zetten, zoals kaarten, handwerken of schilderen? Of dacht u eerder aan een knutsel-, meiden- of filmmiddag? Neem dan contact op met Ingvild Lith onze Sociaal Beheerder.

Vrijwilligers

Accres komt graag in contact met wijkbewoners die het leuk vinden om als vrijwilliger voor hun eigen wijk aan te slag te gaan. Wilt u graag gastvrouw of gastheer zijn bij een activiteit in de wijk? We bespreken graag met u de mogelijkheden.

orka -1a

Ingvild Lith
ilith@accres.nl
06 13 144 371