Subsidie op woningisolatie

Voor het isoleren van uw huis, is er subsidie beschikbaar. Na het grote succes van de subsidie op woningisolatie in 2013-2015 is er voor dit jaar ook weer geld beschikbaar gesteld door de gemeente en de Provincie Gelderland. Een subsidie aanvragen kan vanaf donderdag 14 juli 2016 via:

www.apeldoorn.nl/subsidie-woningisolatie.

Een derde van de totale isolatiekosten wordt gesubsidieerd, met een maximum van € 500,- per huis. De regeling is voor vloer, dak-, gevel- en spouwmuurisolatie en het vervangen van bestaand glas door HR++ glas. Om zuiniger met het beschikbare budget om te gaan is het dit jaar niet mogelijk om samen met de buren een aanvraag in te dienen. Dit jaar kan er naar schatting voor 225 aanvragen subsidie worden verleend. Om in aanmerking te komen voor de subsidie kunt u vanaf 14 juli de aanvraag, samen met een offerte en een beschrijving van de werkzaamheden indienen via: www.apeldoorn.nl/subsidie-woningisolatie.

Is online regelen niet mogelijk dan kunt u het formulier telefonisch aanvragen via telefoonnummer 14 055. De gemeente verwacht veel belangstellenden, dus wees er snel bij! Aanvragen is tot 1 september 2016 mogelijk.