De eerste Nazomer Fair in wijkcentrum Orca was erg gezellig!

We hebben leuke reacties mogen ontvangen van de bezoekers over de gezellige sfeer tijdens de Nazomer Fair op zaterdag 17 september in wijkcentrum Orca. Veel  buurtbewoners hebben een kijkje genomen bij de verschillende standhouders en op de mini rommelmarkt van Powerpop, deze rommelmarkt viel erg in de smaak!img_0472

Er was een mooie mix van standhouders met lifestyle artikelen aanwezig, er was kunst te zien van verschillende kunstenaars uit de wijk, er waren een aantal informatie stands van instellingen en verenigingen uit de wijk,

img_0491verder konden de kinderen zich laten schminken door een vrijwilligster van Stimenz en er was een kinderworkshop verzorgt door de Freubelkeuken waar je tegeltjes kon decoreren.

Allemaal erg leuk en gezellig, we hebben zeer positieve reacties mogen ontvangen en het lijkt de buurtbewoners leuk als het wijkcentrum twee maal paar jaar zo’n gezellige dag gaat organiseren, wij gaan dit zeker in beraad nemen!