Gespreksgroep jonge mensen met kanker

Gespreksgroep jonge mensen met kankerlogo-kleef

Wat: gespreksgroep jonge mensen met kanker
Wanneer: op korte termijn
Plaats: Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn
Kosten: geen
Aanmelden: binnenlopen (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), telefonisch (055) 576 26 76 of per mail info@stichtingkleef.nl.

Kanker kan iedereen treffen, maar het beeld bestaat dat het alleen bij oudere mensen voorkomt. Wat gebeurt er als je jong bent en je krijgt te horen dat je kanker hebt? Je eerste gedachte is misschien “dat kan helemaal niet, het is niet waar! Ik begin pas met mijn leven, heb nog zoveel plannen. Er komen veel vragen op je af over behandeling, keuzes die misschien gemaakt moeten worden. Maar ook over werk,  eventuele kinderwens, relatie, zorgen over je jonge gezin. Hoe ga je om met reacties uit je directe omgeving. Daarover praten met mensen die weten waar het over gaat kan een enorme steun zijn.

Bij Stichting ‘kLEEF! hebben we ook ervaring met gespreksgroepen voor jonge mensen (tot ongeveer 40 jaar). Op korte termijn willen we een nieuwe groep starten.

Indien je geïnteresseerd bent of op de hoogte gehouden wilt worden, neem dan contact met ons op via info@stichtingkleef.nl of telefonisch 055-5762676. Bij ons binnenlopen (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn) kan natuurlijk ook.

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/stichtingkleef

Andere activiteiten bij Stichting ‘kLEEF! zie: www.stichtingkleef.nl