Energiek wonen

Op 18 januari 2017 om 16:00 opent de gemeente Apeldoorn het nieuwe energieloket ‘Energiek Wonen’
Onderstaande tekst is ontleend aan https://www.apeldoorn.nl/energiek-wonen

Wilt u energie besparen in uw woning? Maar weet u niet waar u moet beginnen? Of wie u goed adviseert over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Energiek Wonen.
Voor uw vragen over energie besparen kunt u kosteloos terecht bij Energiek Wonen van de gemeente Apeldoorn. Deze vragen kunnen gaan voor het zelf opwekken van energie, voor energiebesparende maatregelen in huis en voor informatie over subsidies en leningen. De gemeentelijke adviseurs zijn op de hoogte van de mogelijkheden en leggen die helder aan u uit. Samen met u maken zij een energiebespaarplan voor uw woning. Compleet met mogelijkheden voor financiering.

Energiek Wonen zit op de bovenverdieping van de Kavels en Pandenwinkel, Marktplein 33 in Apeldoorn.

Liever eerst zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Op het digitale energieloket ziet u met de HuisScan ( https://regionaalenergieloket.nl/stedendriehoek ) snel welke duurzame maatregelen het meest geschikt zijn voor uw woning. U krijgt direct een overzicht van lokale en landelijke subsidies en financieringsmogelijkheden. Ook kunt u eenvoudig offertes opvragen bij aanbieders in de regio.

Wilt u advies van een medewerker, dan kunt u het beste een afspraak maken via https://www.apeldoorn.nl/ter/bb-afspraak-energiek-wonen .

De medewerkers van Energiek Wonen zijn voor een (bel)afspraak beschikbaar op de volgende tijden:

Dinsdag, woensdag en donderdag: 13.00 tot 17.00 uur
Donderdag: 18.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 tot 12.00 uur
Hebt u vragen of wilt u de afspraak annuleren, neem dan contact op met energiekwonen@apeldoorn.nl