Inloopbijeenkomst Spartahof

De informatiebijeenkomst is op maandag 30 januari, van 19.00 tot 21.00 uur in de aula van Sprengeloo, Sprengenweg 81, 7314 Apeldoorn (ingang Prinses Beatrixlaan). U kunt op elk moment tussen 19.00 en 21.00 uur binnen komen. Er is geen vast programma. Tijdens deze bijeenkomst wordt u over het plan voor het voormalige Sparta terrein geïnformeerd.

Omdat u in de directe omgeving woont, is het belangrijk om u te laten zien hoe dit plan eruit ziet en wat de planning is. Dit gebeurd door middel van een inloopbijeenkomst. U kunt tijdens deze bijeenkomst het plan en de planning bekijken en vragen stellen, er zal geen presentatie worden gegeven.

Omdat deze avond als informatiemoment is bedoeld, kunt u wel uw reactie op het plan meegeven, maar geen formele bezwaren indienen. Over de benodigde bestemmingsplanherziening, die naar verwachting vanaf maart 2017 ter inzage zal liggen, wordt u via de formele kanalen door de gemeente geïnformeerd. Daarnaast zal ook het Beeldkwaliteitsplan in dezelfde periode ter inzage worden gelegd. De gemeente is deze avond eveneens aanwezig voor toelichting op de bestemmingsplanprocedure en het beeldkwaliteitsplan.

U kan alvast een kijkje nemen op www.nieuwbouw-spartahof.nl