‘kLEEF! Run Kroondomein Het Loo

Op zaterdag 13 mei 2017 is de jaarlijkse ‘kLEEF! Run Kroondomein Het Loo, een loopevenement voor meisjes, jongens, volwassenen en wandelaars ten behoeve van Stichting ‘kLEEF! in samenwerking met AV’34.

De ‘kLEEF! Run wordt gehouden op het voorterrein van Paleis Het Loo en Kroondomein Het Loo, een unieke locatie om hard te lopen! Er wordt niet alleen (hard) gelopen, ook zijn er diverse gezellige activiteiten zoals een demonstratie van Old Army Cars (oude legervoertuigen), een bootcamp en een Capoeira demonstratie.

Met deze sportieve prestatie wordt Stichting ‘kLEEF! gesponsord: het inschrijfgeld (vanaf € 2,- per deelname) komt volledig ten goede aan deze Apeldoornse stichting. Stichting ´kLEEF! is een laagdrempelig inloophuis voor mensen die kanker hebben of hebben gehad en/of hun naasten of nabestaanden en is geheel afhankelijk van giften en sponsoren.

U kunt zich aanmelden via onze internetsite www.stichtingkleef.nl/kleef-run.

Samenvatting:

Wat: loopevenement ‘kLEEF! Run Kroondomein Het Loo  t.b.v. Stichting ´kLEEF!
Voor wie: voor meisjes, jongens, volwassenen en wandelaars
Wanneer: zaterdag 13 mei 2017
Tijd: vanaf 10.30 uur, zie www.stichtingkleef.nl/kleef-run
Waar: voorterrein van het Paleis het Loo
Contact: Wim van Beek (verantwoordelijk voor de organisatie van de ‘kLEEF! Run), Beek0290@wxs.nl
Site: www.stichtingkleef.nl/kleef-run

Hardloopwedstrijd georganiseerd door AV’34 en Stichting Kleef