Start werkzaamheden rotonde Jachtlaan

Wat gaat er gebeuren?

  • Op de rotonde Jachtlaan (AGOVV) wordt het asfalt vervangen en worden de fietspaden verhoogd aangebracht. Dit zorg voor een betere verkeersveiligheid.
  • De gehele rotonde en de directe omgeving wordt afgekoppeld. Afkoppelen houdt in dat het regenwater niet meer in het riool terecht komt. Dat is beter voor het milieu en voorkomt
    overstroming bij zware regenval.

Start op maandag 6 november.

Aannemer KWS Infra B.V. start met de werkzaamheden aan de rotonde op maandag 6 november a.s. Gedurende de eerste week (6 t/m 12 november) is er nog in 2 richtingen doorgaand verkeer mogelijk tussen de Laan van Spitsbergen en de Jachtlaan. Voor fietsers wordt een omleidingsroute ingesteld. De JC Wilslaan en de JF Kennedylaan worden afgesloten.

Gedurende 3 weken (13 november t/m 1 december) wordt de rotonde volledig afgesloten. Alleen verkeer vanaf Laan van Spitsbergen richting de JF Kennedylaan is dan nog mogelijk via de Polhoutlaan.

Doorgaand verkeer wordt via de hoofdwegen omgeleid. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is deze gehele afsluiting noodzakelijk. Wij begrijpen dat deze werkzaamheden overlast kunnen veroorzaken en rekenen op uw begrip.