Website energiekapeldoorn.nl dé plek voor energiebesparing en -opwekking

De speciaal voor Apeldoorn te ontwikkelen website energiekapeldoorn.nl live, die inzicht gaat geven in alle mogelijkheden en informatie op het gebied van energie, is in opbouw.  Belangrijk om te vertellen is dat de bekende energie-initiatieven vanuit wijken op het gebied van duurzaamheid  erop staan. Mochten er zaken/wijken ontbreken op dat thema dan horen wij dat natuurlijk graag! Energiek Apeldoorn is de zogenoemde paraplu waar alles m.b.t. de Apeldoornse Energietransitie onder valt en gaat vallen in de toekomst. De site wordt ontwikkeld in opdracht van de Gemeente Apeldoorn.

Voortaan is de website www.energiekapeldoorn.nl dé plek waar iedere inwoner van Apeldoorn alles kan vinden met betrekking tot energiebesparing en -opwekking. De gemeente Apeldoorn heeft deze website ontwikkeld om Apeldoorners te informeren én inspireren. Zo vind je op de site alle informatie over het energieloket, de vrijwillige energiecoaches, bedrijven die goede oplossingen aanbieden en tips om je op weg te helpen. De site helpt je ook inzicht te geven in mogelijkheden rond een subsidie of een lage rente lening. Daarnaast staan er op het platform verhalen van Apeldoorners die al een aantal stappen hebben gezet in de energietransitie. Inspirerende voorbeelden voor iedereen!

Binnenkort gaat u meer vernemen over deze  website