Muziek voor de Jeugd van Vroeger in wijkcentrum Orca

Maandag 7 mei van 14.00 tot 15.30 uur kunt u in wijkcentrum Orca aan de Germanenlaan 360 genieten van “Muziek voor de Jeugd van Vroeger”. De muzikanten van “Tussen Muziek en Koffie” gaan er een gezellige middag van maken. Er zal o.a. muziek te horen zijn van Billie Holiday, Elvis Presley, Wim Sonneveld, Toon Hermans en de Beatles. Het belooft een leuke middag te worden waar u mag meezingen en wellicht ook nog een dansje kunt maken.

Tussen Muziek en Koffie

Twee keer per maand komen de leden van “Tussen Muziek en Koffie” op maandagochtend bij elkaar in wijkcentrum Orca, om samen muziek te maken. Lijkt het u leuk om aan te sluiten dan bent u van harte welkom. Voor meer info kijk op accres.nl/wijkcentra/agenda

Aanmelden muziekmiddag

Voor slechts € 1,00 kunt u op maandag 7 mei komen genieten van de muziek van vroeger. Meld u vooraf aan door een e-mail te sturen naar activiteiten@accres.nl of neem telefonisch contact op met of de Sociaal Beheerder van wijkcentrum Orca, Ingvild Lith 06-51 13 144 371