Kazernepoort aan Berghuizerweg gaat tijdelijk open

Vanaf maandag 3 september wordt de achterpoort van de Koning Willem III kazerne aan de Berghuizerweg van maandag tot en met vrijdag van 6.45 uur tot 7.45 uur opengesteld voor inkomend verkeer. Het openstellen van de achterpoort is noodzakelijk omdat bouwvakkers en aannemers gedurende deze tijd het complex op moeten via de hoofdpoort aan de Frankenlaan. Door deze drukte ontstaat er filevorming waardoor er ter plaatse een onoverzichtelijke situatie kan ontstaan en kan leiden tot verkeersopstoppingen op de openbare weg die tot gevaarlijke situaties kunnen leiden. Om overlast voor de buurt zoveel mogelijk te beperken is aan het personeel medegedeeld dat de aanrijroute via de Frankenlaan-Sportlaan-Berghuizerweg is, dus niet via de Ordermolenweg.