Verandering dienstregeling Syntus regio Apeldoorn vanaf 9 december

Volgende week gaat de nieuwe dienstregeling van de trein en bus van start in Apeldoorn. Iets later dan u van ons gewend bent ontvangt u hierbij een notitie met de belangrijkste veranderingen. Dank aan de wijkraad Kerschoten voor de reminder.

 Voor de stadsbussen veranderd er weinig qua routes en tijden. Er wordt op lijn 4 (De Maten) een extra vroege rit geboden, lijn 10 (bestemming Kerschoten) gaat op zaterdag overdag niet om de 15, maar om de 20 minuten rijden. Bus 11 (De Vlijt/Stadhoudersmolen) gaat minder vaak rijden naar Apeldoorn Noord. Voor reizigers die gebruik maken van de streeklijnen is ons inziens vooral de wijziging van bus 202 relevant. Dit wordt in de avond en het weekend buslijn 204.

 Alle wijzigingen zijn ook terug te lezen op www.syntusgelderland.nl/dienstregeling. Hier kunt u ook de tabellen met de tijden opzoeken. De dienstregeling vanaf 9 december is al opvraagbaar via www.9292.nl.

 Syntus Gelderland – wijzigingen dienstregeling per 9 december