Avondvierdaagse Apeldoorn 2019

Het Apeldoorns Wandel Comité informeert u dat de jaarlijks terugkerende avondvierdaagse gehouden wordt van: maandag 17 tot en met donderdag 20 juni 2019

Het clubhuis van Sportvereniging Orderbos afdeling voetbal zal ook dit jaar fungeren als startplaats voor alle deelnemende personen. Vanuit deze startaccommodatie zullen iedere avond de wandelaars vertrekken naar of terugkeren van de ringweg Orderbos.

Op donderdag 20 juni 2019 is er een feestelijke intocht vanaf de Joost van de Vondellaan, via Waltersingel – John F. Kennedylaan – Henri Dunantlaan – Asselsestraat naar het Sportpark Orderbos. Deze intocht vertrekt om 19:45, en zal ± 20:15 het Sportpark Orderbos bereiken. In tegenstelling tot andere jaren gaat de intocht niet meer over de Sportlaan. Gedurende de intocht is géén verkeer mogelijk op de Asselsestraat.

Verkeersmaatregelen:

Met de politie zijn afspraken gemaakt over de toegang tot het Sportpark.

  • Van 17.30 uur tot uiterlijk 22.00 uur wordt éénrichtingsverkeer ingesteld voor auto’s vanaf de Asselsestraat. Uitrijden is alleen mogelijk via de Sportlaan.
  • Vanaf de Sportlaan kunnen alleen fietsers en wandelaars het Sportpark betreden.
  • Het Sportpark is vanaf de Sportlaan voor auto’s afgesloten ter hoogte van de parkeerplaats tegenover de Korfbalvereniging Apeldoorn
  • Om het verkeer in goede banen te leiden worden er verkeersregelaars ingezet