Sporten met zand tussen je tenen

Sv Orderbos opent het eerste beachveld van Apeldoorn met een afmeting van 43 x 30 meter. Naast dat het geschikt is voor  beachsoccer, kan het ook gebruikt worden voor beachtennis, beachvolleybal en beachfitness. Ook is het te reserveren door verschillende doelgroepen, van kinderen tot 55-plussers.
Het beachveld wordt geopend door wethouder breedte- en  topsport Nathan Stukker. Voorafgaand aan de opening zullen jeugdleden van sv Orderbos korte beachsoccerwedstrijden spelen op het veld, zal er een beachvolleybalwedstrijd zijn en zal er een beachtennis demonstratie gegeven worden. Initiatiefnemer Wim van Kampen is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van het beachveld. Wim van Kampen: ‘Door een beachveld te openen binden wij beoefenaars van nieuwe sporten zoals, beachsoccer, beachvolleybal, beachtennis als lid of als individuele sporter aan onze vereniging’.
Het beachveld is gesubsidieerd door de gemeente Apeldoorn en de provincie Gelderland.