Vierdaagse Apeldoorn

Wandelen door pure natuur rond Apeldoorn

APELDOORN –  Sportief bezig zijn in je eigen omgeving, genieten van de Veluwse natuur en de gezellige sfeer, de rustplaatsen en de finishlocatie, waar de wandelaars elke dag met muziek worden onthaald.

Dat zijn de hoofdingrediënten van de 66e Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn (9 t/m 12 juli a.s.) en – gelijktijdig – de vier Apeldoornse wandeldagen.

Keuzemogelijkheden te over voor de wandelliefhebber: één, twee, drie of alle vier dagen wandelen over een afstand van 12, 20, 30, 40 of 50 kilometer.

Het start- en finishterrein, het complex van de vv Victoria Boys aan de Berghuizerweg,  is gelegen aan de bosrand, zodat de wandelaars al direct na de start de natuur in gaan. Afhankelijk van de gekozen afstand en dag lopen zij door de uitgestrekte bossen, langs beekjes, over heidevelden, door Natuurpark Berg en Bos, door het paleispark van Kroondomein Het Loo en gezellige Veluwse dorpjes.

Of je nu één, twee, drie of alle vier de dagen meedoet, je kunt in betrekkelijke rust genieten van de mooie natuur die de routes bieden. Hier geen grote mensenmassa, maar de mogelijkheid om ook nog wat ‘eenzaamheid’ te vinden, zeker op de langere afstanden.

. De startaccommodatie is op het terrein van Victoria Boys, Berghuizerweg 153, 7312 SN Apeldoorn.

  • In de directe omgeving is in ruime mate gratis parkeergelegenheid.
  • In Apeldoorn en omgeving zijn veel overnachtingsmogelijkheden: van luxe hotels tot natuurcampings en bungalowparken.
  • De wandelroutes worden duidelijk met pijlen aangegeven.
  • Voor meer over de Apeldoornse Vierdaagse zie: www.4daagseapeldoorn.nl of www.facebook.com/vierdaagseapeldoorn/

De voorinschrijving sluit op 30 juni. Daarna is aanmelden voor de vierdaagse nog mogelijk op maandag 8 juli en dinsdag 9 juli voor de start. Wie een dag wil meelopen kan zich op de dag zelf inschrijven.