Waterstof: zin en onzin

Waterstof: er wordt veel over gesproken. Volgens sommigen het ei van Columbus, volgens anderen een energiedrager met nog veel haken en ogen, zeker bij het gebruik in woonwijken. Is het wel of geen goede oplossing? Zijn er voorwaarden voor de inzet, of is het een utopie?
Op dinsdagavond 24 november organiseert de gemeente Apeldoorn in samenwerking met platform Energiek Apeldoorn een online debat over de toepassing van waterstof als energiedrager in de gebouwde omgeving. Fans en sceptici gaan met elkaar in gesprek en proberen de zin en onzin van elkaar te scheiden. De bijeenkomst is onderdeel van een serie themabijeenkomsten over Apeldoorn in de energietransitie.

Datum: dinsdag 24 november
Tijd: 19:30 – 21:00 uur
Wilt u online deelnemen via internet ?: Meld u direct aan

U kunt zich nu alvast aanmelden
Vanwege de huidige situatie omtrent covid-19 wordt de bijeenkomst online gehouden. Via een computer of tablet kunt u makkelijk actief deelnemen en online ook uw vragen stellen of reageren op stellingen. U kunt zich alvast aanmelden via deze link: https://fd10.formdesk.com/apeldoorn/waterstof.

Meer informatie kan u vinden via:
https://www.energiekapeldoorn.nl/evenementen/themabijeenkomst-waterstof-online/