AutoMobiel zoekt vrijwilligers

Het openbaar vervoer is (voor een deel) verdwenen uit de wijken. Er zijn bushaltes en buslijnen opgeheven. Sommige mensen met een beperking of senioren hebben niemand in hun omgeving om op terug te vallen voor vervoer. Hierdoor raken mensen geïsoleerd en ontstaan sociale problemen. Ook in onze wijk is dat het geval.

AutoMobiel biedt vervoer van deur tot deur en wil mensen daarmee uit hun isolement halen. Zij blijven langer mobiel en kunnen meedoen aan activiteiten buitenshuis. Ook voor vervoer naar de winkel, een kennis of de huisarts is AutoMobiel beschikbaar.

AutoMobiel heeft een belteam dat de planning verzorgt voor heel Apeldoorn. Chauffeurs rijden in een straal van 10 km om hun huis en krijgen een vergoeding van 0.30 per km direct van de cliënt.

Voor dit mooie initiatief zijn natuurlijk chauffeurs nodig!

Heeft u wat vrije tijd over? U rijdt graag auto? U ontmoet graag mensen? Meld u dan aan! Hieronder leest u meer informatie.

PDF 210607 Folder chauffeur