De biljartclub Brinkhorst heeft ruimte voor nieuwe leden.

Op 28 mei 1979 werd de biljartclub Brinkhorst opgericht in het dienstencentrum De Brinkhorst aan de Ritbroekstraat te Apeldoorn. Toen dit gebouw werd afgebroken zocht en vond de club medio 2008 een onderkomen bij het Duivensport Centrum Apeldoorn (DCA) aan de Prinses Beatrixlaan 240, 7312 AA Apeldoorn.

Het dagelijks bestuur van Brinkhorst is er best trots op dat de club de stormen van een noodgedwongen verhuizing en een zo af en toe wisselend aantal leden heeft overleefd. Ook zijn zij de heftige coronaperiode tot nu toe goed doorgekomen. Van maandag tot en met donderdag kan er op twee biljarts vrij worden gebiljart. De openingstijden zijn dan van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Dit gebeurt allemaal in een ontspannen sfeer, evenals de sociale contacten en de gezelligheid die daar bij horen. De club organiseert daarnaast een onderlinge competitie waaraan men vrijblijvend kan meedoen. De competitiewedstrijden worden alleen in de middag gespeeld.

Momenteel heeft Brinkhorst 34 leden waarvan het oudste lid 92 jaar en het jongste lid 61 jaar is. In 2019 hadden wij nog 43 leden. Op dit ogenblik kunnen wij weer nieuwe leden gebruiken. De contributie bedraagt momenteel 90 euro per jaar (van 1 september tot 31 augustus)
Wie interesse heeft in het biljartspel, waarbij ontspanning en gezelligheid voorop staat, kan vrijblijvend kennis komen maken met Brinkhorst.

Belangstellenden kunnen gewoon binnenlopen op de genoemde speeldagen. Wij verwelkomen u met een kopje koffie en u kunt dan meteen van de ongedwongen sfeer proeven.
Heeft u vragen dan kunt u ook contact opnemen met de secretaris van de Bv Brinkhorst Jan Woltjer,
via e-mail j.woltjer4@upcmail.nl of telefoon 06-12126955.