Stimenz Sociaal Werk Ouderen biedt advies en ondersteuning

Ouder worden brengt de nodige vragen met zich mee. Vraagt u zich ook wel eens af, hoe dat nu straks moet als u ouder bent? Houden bijvoorbeeld de volgende vragen en gedachten u bezig?
• Kan ik hier blijven wonen?
• Wie helpt mij bij het huishouden, in de tuin of met de boodschappen?
• Ik voel me alleen
• Ik ben bang om te vallen
• Het lopen gaat steeds moeizamer
• Mijn partner is overleden en nu sta ik er alleen voor
• Ik heb minder energie
• Mijn netwerk wordt kleiner
• Mijn gezondheid gaat verder achteruit
Zijn dit gedachten die u bezighouden? Of heeft u iemand in uw naaste omgeving die deze zorgen heeft? Neem dan contact op met Stimenz Sociaal Werk Ouderen. Deze sociaal werkers kunnen u voorzien van informatie, advies en indien nodig van de gewenste ondersteuning. U kunt hiervoor bellen of mailen met Stimenz, 088 784 64 64 of info@stimenz.nl.

Mature couple talking to lawyer about Last Will and Testament Form.