Cadeaubon voor huurders wijk Orden (ingezonden bericht van de Gemeente Apeldoorn)

Cadeaubon voor gratis producten in uw huis!
Woont u in een huurwoning in Orden? Dan heeft u in oktober een cadeaubon van EUR 50,- in de brievenbus gehad van gemeente Apeldoorn. Hiermee kunt u gratis producten aanschaffen bij een bouwmarkt of webshop. Heeft u deze bon nog niet ingewisseld? Dat kan ook nu nog!

Gratis energiebesparende producten
Om u te helpen met energie besparen in uw huis, krijgt u van ons een cadeaubon voor gratis producten zoals ledlampen, tochtstrips of radiatorfolie. Alle beetjes helpen om te besparen op uw energierekening. En om comfortabel in uw huis te wonen.

Cadeaubon gebruiken
Heeft u de cadeaubon nog niet ingewisseld? Geen probleem. U kunt dit nu nog doen. Ga hiervoor naar www.regionaalenergieloket.nl/apeldoorn/cadeaubon-gebruiken. Wees er snel bij, want op = op!

Alle huurders in Apeldoorn die nog geen gebruik hebben gemaakt van de tips en adviezen van een energieconciërge van partner deA, krijgen deze cadeaubon. Daarnaast helpt gemeente Apeldoorn huurders en woningeigenaren op weg met energie besparen met veel andere gratis activiteiten dit jaar. Wilt u weten welke? Ga naar www.EnergiekApeldoorn.nl/jouwhuistoekomstklaar.