Seniorenmarkt in de Stolp

Bijna met pensioen? Kom naar de informatiemarkt voor senioren op woensdag 23 maart in de Stolp in Apeldoorn (Violierenplein 101, Apeldoorn).

We werken steeds langer door. Eerst konden we vanaf 65 jaar met pensioen, nu schuift deze leeftijd verder op. Het is niet voor iedereen gemakkelijk, om hier in mee te gaan. De informatiemarkt Senioren wil u hierbij helpen. Een fijne levensstijl pak je samen aan! Verschillende gastsprekers geven u op deze middag informatie over bijvoorbeeld wonen, (mantel)zorg, mobiliteit en vrije tijd. Het doel van deze bijeenkomst is dat u voldoende informatie krijgt om uw talenten en mogelijkheden optimaal te kunnen benutten en ontwikkelen. Hierdoor neemt uw tevredenheid, geestelijke en lichamelijke gezondheid toe.

De informatiemarkt duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 13.45 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 16 maart via m.trott@stimenz.nl of via 06 41 94 58 01).