De Kap zoekt Vrijwillige Wijkcoördinator voor Apeldoorn Noordwest

De vrijwilligers van stichting de Kap bieden hulp en ondersteuning in de thuissituatie. Zij worden aangestuurd en begeleid door vrijwillige wijkcoördinatoren. De wijkcoördinator is de spil die hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar brengt en begeleidt.

Voor Apeldoorn Noordwest zoekt de Kap een nieuwe wijkcoördinator. Een organisatietalent met inlevingsvermogen en een warm hart voor mensen, met goede sociale vaardigheden en affiniteit met mantelzorgers.

Als vrijwillige wijkcoördinator regel je samen met de andere wijkcoördinatoren de vrijwillige hulp in de wijken Orden, Brinkhorst, Kerschoten, De Parken en het Centrum. Je bezoekt de hulpvragers en beoordeelt de aanvragen. Vervolgens koppel je de hulpvrager aan een vrijwilliger. Uiteraard blijf je als wijkcoördinator het contact tussen de hulpvrager en vrijwilliger goed volgen.

Deze werkzaamheden nemen, verspreid over de week, ongeveer 10 tot 14 uur in beslag. De Kap biedt je een prettige werksfeer, goede begeleiding en een passende onkostenvergoeding.

Voel je je tot deze vrijwilligersfunctie aangetrokken, neem dan telefonisch contact op met Nathalie Postma (055 529 55 20), of mail naar n.postma@dekap.nl