Ingezonden brief vanwege laatste uitgave wijkblad

Geacht bestuur van de Wijkraad Brink & Orden,

Jammer maar begrijpelijk dat jullie hebben moeten besluiten dat jaargang 31 no. 1 het laatste papieren wijkblad is. Het blad zag er altijd prima uit en bevatte veel lezenswaardige artikelen. Iedereen die wel eens in een bestuur van een vereniging gezeten heeft weet hoeveel werk er bij komt kijken om zo’n blad samen te stellen.
Het besluit van de gemeente om de verordening DWR’n op te heffen lijkt me een ongelukkige keuze. In de praktijk moet blijken wat de gevolgen er van zijn.
Ik hoop van harte dat het de wijkraadsleden lukt om, min of meer geamputeerd, toch nog door te gaan met het werk waar jullie je al zo lang voor inzetten en waarbij jullie al zoveel voor elkaar hebben gekregen. Zonder duidelijke financiële zekerheid is dat lastig, maar de beloofde digitale nieuwsbrieven zie ik met belangstelling tegemoet.
Een groot en welgemeend compliment voor jullie inzet is hier zeker op z’n plaats!!!
Op de jaarvergadering zal ik niet aanwezig zijn, mijn vrijwilligerswerk ligt op ander terrein.
Ik wens de wijkraadsleden veel plezier en een goed gevoel bij het, waar mogelijk, voortzetten van het werk ten behoeve van de Wijkraad Brink & Orden.
Met een vriendelijke groet, Marianne