Plaatsing wildroosters in de J.C. Wilslaan 

Om overlast van wilde zwijnen en edelherten te voorkomen plaatst de gemeente twee wildroosters in de J.C. Wilslaan.

Het eerste wildrooster wordt in de week van 5 december 2022 geplaatst ter hoogte van het depot van de firma Leemans nabij de rotonde met de Amersfoortseweg (N344). Vanwege de werkzaamheden wordt de J.C. Wilslaan ter plaatse vijf werkdagen afgesloten voor autoverkeer. Auto’s worden omgeleid via de Kampsteeg en Jachtlaan. Fietsers en voetgangers leiden we binnen het werk om zodat ze niet hoeven om te rijden of lopen.

Het tweede rooster wordt geplaatst in maart 2023 ter hoogte van de dienstingang van de Apenheul. De precieze datum is vanwege omleidingsroutes afhankelijk van de afsluiting van de Hoog Buurloseweg. De werkzaamheden worden in ieder geval niet uitgevoerd als de Apenheul is geopend (vanaf april 2023). Zodra de planning van deze locatie bekend is worden er vooraankondigingsborden geplaatst en informeren we u.

Het werk wordt begeleid door Tonnie Berends van de gemeente Apeldoorn. Indien u vragen heeft over de werkzaamheden kunt u met hem contact opnemen op t.berends@apeldoorn.nl of telefoonnummer 06-51155302.